Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2018 11 27

Į olimpines Tokijo žaidynes veš „Novaturas“

Šią savaitę sutartį pasirašė LTOK ir kelionių organizatorius „Novaturas“, tapęs oficialiu Lietuvos delegacijos ir fanų olimpiniu vežėju.

Olimpinių žaidynių organizacinis komitetas bilietų platinimą paveda nacionaliniams olimpiniams komitetams. Šie bilietus gali platinti patys arba turėti partnerį ir bilietus platinti tik šalies piliečiams. Bilietų platinimo partneryste LTOK naudojasi nuo Atėnų olimpinių žaidynių. „Novaturas“ į svarbiausias pasaulio varžybas veš antrą kartą iš eilės.

„Svarbu turėti patikimą partnerį. Rio de Žaneiro žaidynėse „Novaturas“ įrodė, kad yra atsakinga, šiuolaikiška, inovatyvi, delegacija ir fanais besirūpinančia organizacija. Toliau sėdime prie derybų stalo, abi pusės esame suinteresuotos, kad kuo daugiau mūsų sirgalių apsilankytų Japonijoje ir iš ten grįžtų su geromis emocijomis,“- sako LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Sutartis, įteisinanti trišalį bendradarbiavimą, išsiųsta į Tokijo olimpinių žaidynių organizacinį komitetą. Prekyboje bilietai pasirodys 2019 metų vasarą.

„Olimpinės žaidynės -  didžiulio dėmesio visame pasaulyje sulaukiantis sporto renginys. Pasirašyta sutartimi mums suteiktas oficialaus bilietų platintojo statusas yra didelis įvertinimas, o kartu ir nemažesnė atsakomybė. Pasirūpinti sklandžia LTOK delegacijos ir olimpinių žaidynių fanų organizacija bei sklandžiu bilietų įsigijimo procesu yra iššūkis, kurį su dideliu džiaugsmu prisiimame antras vasaros olimpines žaidynes iš eilės. Džiaugiamės mums parodytu pasitikėjimu ir toliau tęsiame pradėtus pasirengimo darbus“, - sako „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.