Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2019 10 22

Pranešimas spaudai

„Novatours” paskelbta viena geriausių kompanijų Estijoje

Estijos prekybos ir pramonės rūmai, šalyje skatinantys stiprią ir verslui palankią aplinką,  kasmet skelbia bei apdovanoja konkurencingiausias ir pažangiausias įmones, atstovaujančias skirtingus verslo sektorius.  Kelionių organizatorius „Novatours“ Estijoje buvo paskelbta konkurencingiausia turizmo sektoriaus įmonė. 

„Aš vertinu tokias paslaugas ar produktus, kurių turinys yra kuriamas vadovaujantis korektiškumo ir sąžiningumo principais. Mūsų  kompanijoje vertybės ir vizija yra svarbūs visais organizacijos lygmenimis, pati įmonė kasdien keičiasi ir tobulėja. Tai yra patikimas ir tvirtas pamatas, leidžiantis organizacijos veiklą pakelti į dar aukštesnį lygį“, - teigia „Novatours“ Estijoje vadovė Sigrid Tammes. S. Tammes padėkojo kolegoms bei partneriams už jų reikšmingą indėlį puoselėjant sėkmingą įmonės veiklą - „Novatours“ Estijoje veikia jau 15 metų.

„Aš didžiuojuosi mūsų kompanijos pasiekimais tiek Estijoje, tiek ir kitose Baltijos šalyse ir esu labai dėkinga visai komandai. Būti lyderiaujančiu kelionių organizatoriumi Baltijos šalyse reiškia net tik statusą, bet ir iššūkius. Šis apdovanojimas, laimingi mūsų klientai ir solidūs finansiniai rezultatai reiškia,  kad einame teisingu keliu“, - sako  „Novaturo“ grupės  generalinė direktorė Audronė Keinytė.  

„Verslo atstovai atlieka labai reikšmingą vaidmenį auginant šalies ir visuomenės gerovę, todėl yra svarbu atitinkamai įvertinti jų pastangas. Pripažinimas ne tik motyvuoja, bet ir skatina tiek verslo kultūrą, tiek ir šalies ekonomiką“, - teigia Estijos prekybos ir pramonės rūmų valdybos pirmininkas Toomas Luman. 

Šiuose konkurencingiausių ir pažangiausių įmonių reitinguose dalyvavo 1857 Estijos kompanijos. Apdovanojimai buvo įteikti 13 geriausių ir skirtingus verslo sektorius atstovaujančių įmonių.  Reitingų skaičiavimai buvo grindžiami dviejų metų įmonių veiklos ir finansiniai rodikliais: pardavimo pajamos, grynasis pelnas, darbo sąnaudos, nuosavas kapitalas, darbuotojų skaičius. Visus duomenis analizavo ir reitingus sudarė Estijos ekonomikos tyrimų institutas, bendradarbiaudamas su Lozanos tarptautiniu vadybos plėtros institutu.

„Novatours“ Estija priklauso „Novaturo“ įmonių grupei. „Novaturo“ grupė yra didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse.  Nuo 2018 m. kovo 21 d. įmonės akcijos kotiruojamos Varšuvos ir „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržose.