Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2021 03 01

AB „Novaturas“ dvigubina suplanuotų savaitinių skrydžių į Egiptą skaičių

Organizuotų kelionių lyderis Baltijos šalyse „Novaturas“ didina Egipto programos apimtis. Nuo kovo mėnesio iš Lietuvos ir Estijos bus vykdoma po 4 skrydžius per savaitę į pagrindinius Egipto kurortus.


„Šių metų vasario mėnesį, po beveik metų pertraukos, atnaujinome skrydžius į Egiptą. Vasario 13 d. pirmas lėktuvas į Šarm aš Šeichą pakilo iš Estijos, o vasario 20 d. - iš Lietuvos į Hurgadą. Startavome su dviejų skrydžių per savaitę programa iš Lietuvos ir Estijos. Įvertinę paklausą, kovo mėnesį pridėjome papildomas skrydžių grandines į Egipto kurortus iš Vilniaus ir iš Talino. Veiklos apimčių didinimas po priverstinio veiklos nevykdymo laikotarpio nuteikia optimistiškai dėl įsibėgėjančio atostogų sezono. Tuo tarpu keliautojams dažnesni skrydžiai suteiks galimybę lanksčiau planuoti atostogas ir rinktis iš įvairesnių poilsio trukmių, kas buvo įprasta iki pandemijos“, - sako „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.

Pasak Bendrovės, Egiptas istoriškai visada buvo populiariausia žiemos atostogų kryptis. 2019 – 2020 metų žiemos atostogų sezonu į Egipto kurortus grupės mastu išvyko 39,4 tūkst. keleivių, Egipto programa sudarė 68% visos žiemos atostogų programos.

Apie įmonę

AB „Novaturo“ grupė yra didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse, siūlantis vasaros ir žiemos atostogų paketus lėktuvu daugiau kaip 30 krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių maršrutų. 2019 metais grupė aptarnavo daugiau nei 293 tūkst. klientų.