Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2021 03 04

AB „Novaturas“ nuo balandžio atnaujina skrydžius iš Lietuvos į Turkiją

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ nuo š. m. balandžio mėnesio 1 dienos atnaujina skrydžius iš Lietuvos į Turkijos kurortus. Iš  Vilniaus oro uosto lėktuvai Antalijos ir Gazipašos (Alanijos) kryptimis kils kasdien.

„Turkija visada buvo populiariausia vasaros  atostogų kryptis 2019 m. ji sudarė virš 50% visos vasaros sezono atostogų programos, apie 100 tūkst. keliautojų iš visų Baltijos šalių ilsėjosi Turkijos kurortuose. Pirmasis lėktuvas kils iš Vilniaus balandžio 1 dieną – anksčiausiai iš visų Baltijos šalių. Iš Rygos skrydžiai pradedami vykdyti nuo balandžio 21 dienos, iš Talino – nuo balandžio 3 dienos. Iš Lietuvos priklausomai nuo laikotarpio, numatyta vykdyti iki 10 skrydžių per savaitę, tuo tarpu iš Latvijos planuojami keturi skrydžiai, iš Estijos – penki per savaitę", – sako „Novaturo" grupės vadovė Audronė Keinytė.  

Turkijos vyriausybė dar praėjusias metais yra inicijavusi griežtą saugaus turizmo programą („Healthy Tourism Certification” program), kurios laikytis turi visos turizmo paslaugas teikiančios įmonės. Taip pat šalyje galima įsigyti papildomą draudimą nuo COVID-19, kuris dengia tiek gydymo, tiek ir karantinavimosi  šalyje išlaidas. Balandžio mėnesį taip pat bus tęsiamos žiemos sezono skrydžių programos į Egipto kurortus ir Tenerifę, o nuo gegužės mėnesio planuojami skrydžiai į kitas populiarias vasaros atostogų sezono kryptis -  Graikiją, Bulgariją, Ispaniją.

Apie įmonę

AB „Novaturo“ grupė yra didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse, siūlantis vasaros ir žiemos atostogų paketus lėktuvu daugiau kaip 30 krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių maršrutų. 2019 metais grupė aptarnavo daugiau nei 293 tūkst. klientų.