Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2021 03 15

AB „Novaturas“ nuo kovo pabaigos atnaujina skrydžius iš Latvijos į Egiptą

Organizuotų kelionių lyderis Baltijos šalyse „Novaturas“ nuo š. m. kovo mėnesio 27 dienos iš Latvijos atnaujina skrydžius į Egipto kurortus. Nuo balandžio mėnesio iš Latvijos bus vykdoma po 4 skrydžius per savaitę į pagrindinius Egipto kurortus.
 
„Latvijos vyriausybė kovo mėn. 9 dieną panaikino draudimą vykdyti keliones į trečiąsias šalis.  Vyriausybės nutarimu skrydžiai į trečiąsias šalis galimi jau nuo kovo 17 dienos. Latvijoje startuojame su dviejų skrydžių per savaitę programa. Pirmasis lėktuvas iš Rygos oro uosto į Hurgados kurortą po beveik metų pauzės kils kovo 27 dieną, o nuo kovo 28 dienos ir į Šarm aš Šeichą. Nuo balandžio mėnesio suplanuotų skrydžių skaičius padvigubės – vykdysime po 4 skrydžius per savaitę. Lėktuvai į Egipto kurortus jau kurį laiką kyla iš Estijos ir Lietuvos, džiaugiamės, kad netrukus ir keliautojai iš Latvijos galės mėgautis atostogomis Egipte“, - sako „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė. 
 
Bendrovė šiuo metu vykdo skrydžių programas į Tenerifę ir Egiptą. Nuo vasario vidurio atostogų krypčių pasiūlą taip pat papildė Jungtiniai Arabų Emyratai, o nuo kovo mėnesio ir Maldyvai. Balandžio mėnesį visose rinkose atnaujinami skrydžiai į Turkijos kurortus. Priklausomai nuo laikotarpio, iš Lietuvos numatyta vykdyti iki 10 skrydžių per savaitę, iš Latvijos - keturi skrydžiai, iš Estijos – penki skrydžiai per savaitę.