Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2021 08 13

AB „Novaturas“ atnaujina skrydžių programas į slidinėjimo kurortus

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ atnaujina skrydžių programas į slidinėjimo kurortus Italijoje bei Prancūzijoje. Skrydžiai bus vykdomi kartą per savaitę iš visų Baltijos šalių.

„Slidinėjimo sezoną praėjusiais metais sustabdė virusas, o šiemet jis grįžta į mūsų siūlomų produktų krepšelį. Lėktuvai iš Lietuvos ir Latvijos į Italijos ir Prancūzijos kurortus kils nuo 2022 metų sausio mėnesio. Estijoje skrydžiai į Italijos slidinėjimo kurortus planuojami mėnesiu vėliau - nuo kitų metų vasario mėnesio. Nors slidinėjimo programa sudaro palyginus nedidelę žiemos atostogų sezono dalį – apie 9 proc., tačiau tai ryškų savo keliautojų ratą turintis produktas. Išankstinius slidinėjimo kelionių pardavimus atidarėme tik vakar, o šiandien jau dirbame su tiek individualiomis rezervacijomis, tiek ir grupių užklausomis“, – sako „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.  

Bendrovė primena, kad praėjusių metų vasario pabaigoje viruso protrūkis Šiaurinėje Italijoje lėmė slidinėjimo kelionių programos sustabdymą.