Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2021 09 22

AB „Novaturas“ rinkai pristato papildomą kelionių apsaugą „Saviizoliacijos pauzė“

Atsižvelgdamas į rinkos ir keliautojų diktuojamas sąlygas, kelionių organizavimo lyderis Baltijos  šalyse pristato naują paslaugą „Saviizoliacijos pauzė“. Ši paslauga keliautojams leis keisti kelionės datą, kryptį ar viešbutį, jeigu artimą kontaktą su koronavirusu sergančiu žmogumi turėjusiam keliautojui tektų izoliuotis.

„Pandemija turėjo nemažai įtakos tiek pačioms kelionėms, tiek ir kelionių planavimui. Šalia jaudinančio kelionių laukimo atsirado nerimas dėl besikeičiančių atvykimo taisyklių bei galimų neprognozuojamų trukdžių. Mūsų komanda nuolat ieško būdų, kaip keliautojams palengvinti būsimų kelionių planavimą bei sumažinti streso faktorių. Karantino metu pristatėme „COVID pauzė“ paslaugą, o nuo šiol siūlome  ir „Saviizoliacijos pauzę tiems keliautojams, kurie nori turėti papildomą apsaugą tuo atveju, jei netikėtai turėtų artimą kontaktą su sergančiu žmogumi ir dėl to tektų saviizoliuotis“, – sako „Novaturo“ grupės rinkodaros vadovė Olga Belova.

„Saviizoliacijos pauzės“ paslauga keliautojai galės pasinaudoti likus ne mažiau kaip  24 val. iki išvykimo, jei to prireiktų. Paslauga leidžia keliautojui keisti kelionės datą, viešbutį, kambario tipą, kryptį bei sezoną. Paslaugą galima užsisakyti iškart rezervuojant kelionę arba ir vėliau atskirai, tačiau ne vėliau kaip 14 dienų iki išvykimo.

Keliautojai, priklausomai nuo poreikio, gali įsigyti „Covid pauzė“ ir „Saviizoliacijos pauzė“ apsaugas kartu arba pasirinkti vieną iš jų atskirai. Kelionių organizatorius pastebi, kad šios apsaugos  leidžia žmonėms užtikrinčiau planuoti atostogas iš anksto bei pasinaudoti patrauklesnėmis kelialapių kainomis, platesniu jų pasirinkimu, nesibaiminant, kad dėl užsikrėtimo teks kelionę atšaukti.