Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2022 04 22

„Novaturas“ ketina perimti „Kidy Tour“ keliautojų rezervacijas

Baltijos šalių kelionių organizavimo lyderis AB „Novaturas“ ketina įgyvendinti kelionių organizatoriaus „Kidy tour“ įsipareigojimus keliautojams, užsisakiusiems vasaros atostogas Turkijos, Graikijos bei Bulgarijos kurortuose.

 Ketinimų protokolas pasirašytas tarp „Novaturo“ grupės įmonės Lietuvoje AB „Novaturas“ ir  UAB „Kidy Tour“. „Novaturas“ planuoja įvykdyti įsipareigojimus keliautojams iš Lietuvos bei Estijos, kurie yra užsisakę organizatoriaus „Kidy Tour“ keliones šių metų gegužės – spalio mėnesiais.

„Turizmo rinkos atsigavimą stebime nuo praėjusių metų trečiojo ketvirčio, kuomet vasaros mėnesiais krypčių pasiūla priartėjo prie iki pandeminio laikotarpio. Šiais metais planuojame priartėti prie 2019-ųjų metų ir pagal aptarnautų keliautojų skaičių, kovo mėnesį tai jau pavyko padaryti. „Kidy Tour“ savo klientų suplanuotas vasaros atostogas nori patikėti įgyvendinti mūsų įmonių grupei, susitarimo atveju padarysime viską, kad visi keliautojai, kurių šiai dienai yra apie 5 tūkstančius, atostogų išvyktų sklandžiai kaip ir planavo įsigydami keliones. Šis žingsnis reikšmingai prisidėtų prie mūsų keliautojų apimčių didinimo bei sustiprins mūsų rinkos lyderio pozicijas“, – sako „Novaturo“ grupės generalinis direktorius Vitalij Rakovski.

„Keleiviai mums išlieka pagrindiniu prioritetu, todėl dedame visas pastangas ir ieškome būdų kaip užtikrinti, kad kuo didesnis kelionių skaičius įvyktų sutartomis sąlygomis ir laiku, todėl manome, kad kelionių paketų perleidimas „Novaturui“ yra geriausiai šiuo metu keleivių interesus atitinkantis sprendimas“ – sako „Kidy Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis.

Abi šalys sieks užtikrinti sklandų įsipareigojimų perdavimą, todėl nei kelionių agentūroms, nei „Kidy Tour“ klientams nereikia inicijuoti jokių veiksmų – su jais bus susisiekta tiesiogiai.