Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2023 01 19

Prie „Novaturo“ vadovų komandos jungiasi M. Bielinytė

Didžiausias Baltijos šalyse kelionių operatorius „Novaturas“ toliau stiprina vadovų komandą. Nuo sausio vidurio prie bendrovės prisijungė ir komunikacijos vadovės pareigas užėmė ilgametę patirtį komunikacijos srityje turinti Miglė Bielinytė. Ji pakeitė prieš tai šias pareigas ėjusią Dovilę Zapkutę. 

M. Bielinytė daugiau nei 12 metų dirba komunikacijos srityje, užimdama skirtingas roles. Naujoji „Novaturo“ komunikacijos vadovė dirbo partnere ir viešųjų ryšių direktore kūrybinėje agentūroje „Milk“. Iki 2021 m. M. Bielinytė 4 metus buvo komunikacijos vadovė savivaldybės įmonėje „Susisiekimo paslaugos“, o prieš tai priklausė Šiaurės Europos šalių ir Baltijos regiono vadovų komandai tarptautinėje IT paslaugų bendrovėje „DXC Technology“. 

„Sveikiname Miglę prisijungus prie „Novaturo“ grupės Baltijos šalyse. Tikime, kad jos kompetencijos integruotos komunikacijos ir viešųjų ryšių srityse padės ir toliau stiprinti mūsų bendrovės lyderystę. Siekiame išlikti pirmu pasirinkimu keliautojams, nepaisant augančios konkurencijos, o tam būtina stipri komanda bei reguliari ir kryptinga komunikacija“, – sako „Novaturo“ direktorius Vitalij Rakovski.

„Džiaugiuosi prisijungusi prie lyderiaujančio kelionių operatoriaus – man tai reikšmingas įvertinimas ir, net neabejoju, laukiantis įdomus etapas. Tikiuosi, kad sukaupta patirtis bus naudinga tęsiant „Novaturo“ kaip augančios bendrovės sėkmės istoriją. Be to, motyvuoja tai, kad galėsiu prisidėti prie pažinimo, kelionių skatinimo, o tai juk vienos turiningiausių patirčių. Dėkoju už pasitikėjimą ir nekantrauju priimti naujus iššūkius“, – sako „Novaturo“ komunikacijos vadovė Miglė Bielinytė.  

Apie įmonę

AB „Novaturo“ grupė yra didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse, siūlantis vasaros ir žiemos atostogų paketus lėktuvu daugiau kaip 30 krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių maršrutų. „Novaturas“ yra listinguojamas „Nasdaq“ vertybinių popierių biržoje.