Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2019 09 04

Pasiruošimas 2020 vasarai jau prasideda: kaip sutaupyti atostogoms?

Pasibaigus vasarai daugelį aplanko nostalgiškos mintys, sugrąžinančios į praėjusias atostogas ir verčiančios apmąstyti, kaip jas dar labiau praturtinti kitąmet. Iššūkių kelia ir atostogų biudžeto planavimas – kaip kitą vasarą išleisti mažiau, bet ilsėtis kokybiškai? Vienas efektyviausių sprendimų, padedančių sutaupyti – įsigyti kelionę jau dabar. 

Vis labiau populiarėjančių išankstinių kelionių pardavimų lietuviai laukia kiekvienais metais. Kelionių organizatoriaus „Novaturo“ generalinės direktorės Audronės Keinytės teigimu, anksčiau klientai gan nedrąsiai planuodavo savo atostogas iš anksto, tačiau išankstinių pardavimų suteikiamos privilegijos situaciją pakeitė. 

„Augančią išankstinių pardavimų paklausą sąlygoja keli aspektai – pirmiausiai, kelionei mes suteikiame mažiausios kainos garantiją bei galimybę koreguoti kelionių planus. Šiemet įtraukėme ir dar vieną privilegiją – klientai galės ne tik pasikeisti savo kelionės maršrutą, datą ar viešbutį, bet ir nemokamai pakeisti kartu keliaujančio asmens duomenis“, – išankstinių pardavimų naudas vardija A. Keinytė. 

Galimybė sutaupyti ir patogiai planuoti atostogų biudžetą yra pagrindinės išankstinių pardavimų teikiamos naudos. 

„Be jau taikomos mažiausios kainos garantijos, klientams siūlome ir vos 50 Eur siekiančią pradinę kelionės ir galimybę likusią sumą susimokėti iki kelionės likus vos 28 dienoms. Toks sprendimas leidžia tolygiai paskirstyti išlaidas ir lengviau planuoti visų atostogų biudžetą“, – teigia A. Keinytė.

Kviečia prisijungti prie kilnios misijos 

„Esame didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse ir šis statusas įpareigoja rūpintis ne tik savo verslu, mūsų klientais, bet ir būti socialiai atsakinga įmone. Ypatingai džiaugiamės pristatydami naują partnerystę -  bendradarbiavimo su Lietuvos Jūrų Muziejumi projektą“, - apie naujo socialinio projekto startą, kuris sutampa su išankstinių pardavimų starto data pasakoja A. Keinytė. 

Visi klientai, pirkdami „Novaturo“ kelionę internetu ar kelionių agentūroje turės galimybę prisidėti prie Baltijos jūros gyvūnų reabilitacijos centro statybų projekto 3, 5 ar 10eurų savanoriška socialinės atsakomybės įmoka, o surinktos lėšos bus pervedamos Lietuvos jūrų muziejui, reabilitacijos centro statybų projektui įgyvendinti.  

2020 m. vasaros poilsio atostogų sezono naujienos

Kelionių ekspertai įvertino klientų poreikius ir į 2020 metų vasaros sezono išankstinius pardavimus įtraukė naujienų – vis didesnį susidomėjimą keliančių krypčių.

„Kasmet pastebime vis labiau augančią egzotinių krypčių paklausą. Žiemą itin pamėgtas egzotines kryptis lietuviai pamažu pradeda rinktis ir vasaros sezonu, todėl pirmą kartą į išankstinių pardavimų pasiūlymą įtraukėme Seišelius ir Balio salą“, – teigia A. Keinytė. 

Atostogų paįvairinimo trokštančių poilsiautų laukia ir trys naujos kryptys: vienas gražiausių Graikijos kampelių, didžiausia Jonijos jūros sala – Kefalonija, smaragdinis Slovėnijos rivjeros kraštas ir vienas įdomiausių Kroatijos regionų, Istrija. 

Atsižvelgiant į 2019 metų vasaros sezoną, kuris Turkijoje buvo itin sėkmingas, atostogas Turkijos kurortuose „Novaturas“ klientams pasiūlė įsigyti dar anksčiau. Populiariausių Turkijos viešbučių užimtumas pernai buvo kaip niekada aukštas, todėl tikėtina, kad kitąmet viešbučių paslaugų savikainos gali padidėti. Dėl šių priežasčių šiemet išankstiniai pardavimai į Turkiją prasidėjo dar rugpjūčio pradžioje.  Visų trijų Baltijos šalių  rinkų klientai palankiai įvertino šį sprendimą aktyviai planuodami jau kitų metų atostogas Turkijoje.  

Be sezono naujienų poilsiautojų laukia ir seniai pamėgtos poilsinės kryptys – Tunisas, Egiptas, gražiosios Graikijos salos – Kreta, Rodas ir Korfu, Bulgarija, Kroatija, Juodkalnija, Albanija, Italija, Ispanija bei Portugalijoje esančios Algarvė ir Madeira. 

Siūlo aplankyti įdomiausias pasaulio vietas

Kelionių ekspertai išankstiniams vasaros sezonų pardavimams kruopščiai atrinko įdomiausias pasaulio vietas ir sudarė pažintinių kelionių maršrutus, leisiančius geriausiai atskleisti norimą atrasti vietovę. 

„Siekiame palengvinti klientų atostogas, todėl keliones ir jų maršrutus suplanavome taip, kad kiekvienas išsirinktų pagal savo poreikius ir norus. Net ir neturintiems daug laiko atostogoms, siūlome gausybę pažintinių savaitgalio kelionių lėktuvu, o pažintines keliones autobusu mėgstančių klientų laukia dar didesnis pasirinkimas – kelionės nuo Europos pakraštyje esančios Portugalijos iki šiauriausio Norvegijos taško“, – pasakoja A. Keinytė.

Rugsėjo 4 d. startavusių išankstinių vasaros sezono pardavimų metu atostogas galėsite išsirinkti iš 92 skirtingų pažintinių kelionių lėktuvu ir autobusu maršrutus, iš kurių 32 yra visiškai nauji.