Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2020 11 20

Užsikrėtusiems COVID-19 virusu - galimybė atidėti kelionės datą

Atsižvelgdamas į augantį koronaviruso susirgimų Europoje skaičių, didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ pirmasis suteikia galimybę nemokamai atidėti kelionę, jei ją įsigijusiam asmeniui patvirtinamas teigiamas COVID-19 tyrimo rezultatas. Keliautojai galės lanksčiai pakeisti kelionės datą ar trukmę.

„Dėl greitai besikeičiančių reikalavimų, ribojimų ir rizikos užsikrėsti virusu planuoti būsimas keliones gali tapti iššūkiu. Tačiau noras keliauti niekur nedingo – kelionės yra neišsemiamas pažinimo, džiaugsmo ir nuotykių šaltinis. Todėl keliaujantiems su „Novaturu“ pasiūlėme papildomą kelionės apsaugą „COVID PAUZĖ“, kuri leidžia atidėti kelionę, jei keliautojui prieš kelionę patvirtinamas teigiamas COVID-19 tyrimo rezultatas. Šios paslaugos taikymas leis palengvinti ateities kelionių planavimo neapibrėžtumą, išvengti nereikalingo galvos skausmo ir finansinių nuostolių. Ši paslauga ypatingai aktuali dabar kai keliaujant į daugelį užsienio šalių yra prievolė pateikti 48-72 val. galiojantį neigiamą COVID-19 testą ir žinant faktą, kad net apie 30 procentų susirgimų yra besimptomiai“, - naujieną pristato marketingo direktorė Olga Belova.

Naujoji kelionės apsauga leidžia vieną kartą keisti poilsio kelionės datą, trukmę, viešbutį, kambario tipą, kelionės kryptį ir net sezoną. Paslauga keliautojams bus galima pasinaudoti iki kelionės pradžios likus ne mažiau nei 24 val., pateikiant teigiamą rezultatą patvirtinantį dokumentą ne vėliau nei per 24 val. nuo jo išdavimo.

„COVID PAUZĖ“ kelionės apsauga papildė įmonės siūlomų papildomų paslaugų krepšelį. Iki šiol keliautojai galėjo rinktis „Auksinės galimybės“ apsaugą, leidžiančią likus 14 dienų iki išvykimo keisti kelionės datą, kryptį, viešbutį arba kambarį ar net kelionės kompanioną. Daugiau apie kelionės apsaugas galima sužinoti www.novaturas.lt