Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2022 04 13

AB „Novaturas“ pradeda išankstinius pardavimus į pagrindines 2022–2023 m. žiemos sezono kelionių kryptis

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ pradeda pirmuosius išankstinius 20222023 m. žiemos sezono kelionių pardavimus. Keliautojai nuo balandžio 12 d. gali įsigyti kelionių paketus bei skrydžių bilietus į tris pagrindines žiemos atostogų šalis – Egiptą, Tenerifę ir Portugalijai priklausančią Madeiros salą. 

„Egipto kurortai ir Tenerifės sala yra didžiausios ir svarbiausios žiemos atostogų sezono kryptys, Baltijos šalių mastu jos sudarė apie 85 proc. visos praėjusio žiemos sezono programos. Planuojame, kad panašų santykį išlaikys ir 2022–2023 metais. Išankstinius kelionių pardavimus pradedame rinkai pasiūlydami apie 90 proc. Tenerifės bei apie 80 proc. visos Egipto programos pasiūlos, įskaitant ir pačius populiariausius viešbučius. Tai reiškia, kad visiškai grįžome prie įprasto veiklos organizavimo, suteikiamų paslaugų sistemingumo užtikrinimą bei didesnį apibrėžtumą planuojant veiklą ateityje“, – sako „Novaturo“ generalinis direktorius Vitalij Rakovski.

Gegužės mėnesį bendrovė keliautojams pristatys visą 2022–2023 metų žiemos atostogų sezono programą bei naujas kryptis. Balandžio 12 dieną taip pat pradedami išankstiniai pardavimai žiemos sezono pažintinėms kelionėms lėktuvu ir autobusu – iš viso bus pasiūlyta daugiau nei 50 skirtingų maršrutų.