Naujienos ir pranešimai spaudai

Atgal į naujienas
2022 10 14

Preliminarūs 2022 m. rugsėjo mėn. pardavimų rezultatai - rekordinės pajamos „Novaturo“ istorijoje

Rugsėjo mėnesį „Novaturo“ grupė aptarnavo 32 tūkst. klientų, o pajamos siekė 24 mln. eurų. Iš viso per sausio – rugsėjo mėnesius bendrovė aptarnavo 216 tūkst. klientų, 75% daugiau nei 2021 metais tuo pačiu laikotarpiu. Bendra šių metų sausio – rugsėjo mėnesių apyvarta pasiekė 153 mln. eurų ir dvigubai viršijo atitinkamo laikotarpio rezultatus 2021 metais.

„Trečiąjį šių metų ketvirtį baigiame solidžiais pardavimų rezultatais. Tiek aptarnautų keliautojų skaičiumi, tiek ir sugeneruotomis pajamomis kiekvieną trečiojo ketvirčio mėnesį gerinome 2021 metais pasiektus rezultatus. Rugsėjo mėnuo išsiskiria dar vienu aspektu – tai buvo pats stipriausias mėnuo „Novaturo“ istorijoje pagal pajamas“, - rugsėjo mėnesio rezultatus pristato Vitalij Rakovski, „Novaturo“ grupės vadovas.  

Solidūs trečiojo ketvirčio rezultatai ir subalansuota likusio ketvirčio programa įmonių grupei leidžia su pasitikėjimu žiūrėti ne tik į likusius šių metų mėnesius, bet ir visus 2022 metus. „Spalio mėnesį taip pat pradėjome kitų metų vasaros atostogų sezono išankstinius pardavimus, rinkai pristatydami visą 15-os vasaros sezono krypčių asortimentą. Teigiama rinkos reakcija leidžia daryti prielaidas, kad dar šiemet susikursime tvirtą pagrindą sėkmingam 2023 metų vasaros sezonui“, - sako V. Rakovski.